Gemma Geis anuncia que es reincorpora a la UdG després de la sortida del Govern

Marta Madrenas la veu com a candidata a l'alcaldia de Girona

L'exconsellera d'Investigació i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis (Junts), ha anunciat avui que es reincorpora a la Universitat de Girona (UdG) de la que va ser vicerectora durant quatre anys (del 2013 fins al 2017) després de la seva sortida del Govern.

"Avui em reincorporo a la Universitat de Girona amb la mateixa vocació de servei públic del primer dia. Catalunya, universitat i Girona", ha escrit en una piulada a Twitter recollida per El Gerió Digital. Geis ha estat consellera d'Investigació i Universitats des del passat mes de maig fins aquest octubre, donant el relleu al també gironí i exmilitant del PSC, Joaquim Nadal.

Amb tot, es desconeix a hores d'ara si es presentarà com a candidata a l'alcaldia de Girona per Junts, tot i que aquest anunci la podria apropar més a prendre aquesta decisió. Per la seva banda l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, va assegurar el 16 d'octubre en una entrevista radiofònica que Geis, és una possible candidata a l'alcaldia en les properes eleccions municipals que li "agrada molt".