Queixes per vehicles abandonats, rates i brutícia en un solar de Girona

Veïns de Can Gibert del Pla han denunciat la situació a l'Ajuntament

Un conjunt de veïns que resideixen al barri de Can Gibert del Pla de Girona i un altre grup que viuen en un bloc a Salt que limita amb aquesta zona, han mostrat recentment el seu malestar per un seguit de solars sense edificar que s'utilitzen com a cementiri de cotxes i furgonetes, que acumulen rates i brossa segons afirmen.

La queixa s'ha vist traduïda en forma d'instàncies que han dirigit a l'Ajuntament de Girona explicant-los de que aquests espais, sense tancar, són utilitzats per a abandonar-hi els vehicles on, en alguns casos, són utilitzats per a persones sensesostre que hi passen la nit.

Aquestes queixes se sumen a les habituals que s'arrosseguen de fa mesos referent als sorolls provinents del parc Jordi Vilamitjana dels botellots que s'hi organitzen. Des del consistori van decidir tancar l'accés rodat al carrer de Maria Castanyer per tal de reduir l'arribada de joves i minimitzar les molèsties, però no va ser del tot efectiu i, de retruc, ha perjudicat un restaurant que els seus propietaris asseguren han perdut places d'aparcament i clients.