Els Bombers rescaten dos ciclistes accidentats a Celrà i Sant Gregori

Tots dos han caigut en zones de difícil accés

Els Bombers de la Generalitat han participat avui en quatre serveis d'assistència relacionats amb ciclistes, dos d'ells a les comarques gironines. El primer ha tingut lloc dins el terme municipal de Celrà (Gironès) quan a les 10:21h han rebut l'avís que un ciclista s'ha trencat una cama al caure en una pista forestal. S'hi han desplaçat dues dotacions terrestres que l'han traslladat fins a l'ambulància que l'ha dut a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

La segona assistència s'ha produït al terme municipal de Sant Gregori (Gironès) a les 12:40h, quan els han alertat amb una trucada al 112 que un altre ciclista ha resultat ferit en caure a la zona de Cal Melcior. Fins allà hi han arribat dues dotacions terrestres i se l'han endut amb llitera niu fins a l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que l'han traslladat al Trueta.

Els altres dos ciclistes accidentats han patit les lesions a Olesa de Montserrat, amb una clavícula trencada i l'altre al Montseny, on fruit del cansament no ha pogut prosseguir la marxa.