Joan Casalprim (ERC) oficialitza la seva candidatura com alcaldable per Santa Coloma de Farners

El republicà va ser escollit per la militància el juliol i ahir es va oficialitzar

Joan Casalprim ja és oficialment el candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Santa Coloma de Farners (Selva) per les municipals 2023. En un acte celebrat ahir a la biblioteca Joan Vinyoli, el candidat republicà s’ha presentat davant els colomencs acompanyat de la diputada d’ERC al Congrés, Montse Bassa

En el transcurs de l’acte, el candidat a l’alcaldia ha expressat la seva voluntat de seguir liderant el projecte republicà a Santa Coloma de Farners: “Hem de seguir treballant per la continuïtat del projecte polític que els nostres companys i companyes van començar fa quatre anys. La nostra ciutat es mereix un projecte transversal, republicà i compromès amb els nostres veïns i veïnes”. 

Casalprim s’ha mostrat agraït amb la trajectòria dels republicans durant els últims anys: “Vull aprofitar per donar les gràcies per tot l’esforç i la constància d’aquest gran equip. Avui comença una nova etapa amb noves cares, però amb la màxima il·lusió, el recolzament i l’experiència dels nostres predecessors. És tot un orgull veure d’on venim i se’ns genera una gran responsabilitat pels projectes que queden per fer a la nostra ciutat”. 

Així mateix, el candidat ha remarcat que “com a capital de comarca, Santa Coloma de Farners ha de potenciar les seves qualitats i fortaleses. La nostra estimada ciutat ha de ser capdavantera i un lloc on poder-hi viure, formar una família o començar un negoci”. “Per aquest motiu, el nostre projecte tindrà un enfocament social, és a dir, fer polítiques de cara a mantenir i millorar el benestar dels colomencs i colomenques i que guanyin en qualitat de vida”, ha conclòs. 

Casalprim també ha agraït la presència de la diputada Montse Bassa, per acompanyar-lo en un dia tan important: “el teu esforç i la teva dedicació són un gran exemple per tots nosaltres”. L’acte també ha comptat amb la participació de l’escriptor i autor teatral Frank Bayer, que ha realitzant un emotiu perfil personal de Casalprim.

Finalment, durant la trobada s’ha donat a conèixer el nou lema dels republicans a Santa Coloma de Farners: “Som-hi”. Aquest lema ha esdevingut arran de les noves incorporacions al grup municipal, com una expressió de cohesió i motivació pels mesos que venen per davant.