La Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de la Selva celebra el seu congrés ordinari

La trobada ha servit per a votar els canvis a l'executiva comarcal

Els membres d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de la comarca de la Selva han celebrat aquest divendres el congrés ordinari de la Federació Comarcal a la Sala al polivalent de Riudellots de la Selva. El president de l’executiva comarcal d’ERC la Selva, Albert Sanz, ha afirmat que “dies com avui et fan adonar de l’esforç i la feina ben feta que hi ha darrere d’ERC. La nostra constància i la nostra voluntat de treballar al servei de la gent fa que ens podem sentir ben orgullosos i orgulloses del nostre partit”. Així mateix, ha volgut agrair “a tot aquest gran equip de persones que fan possible l’organització d’ERC a la Selva”.

Durant el congrés ordinari, els republicans han valorat la situació política i econòmica de la comarca, així com de les diverses seccions locals, gràcies a un informe proporcionat per la presidència de l’executiva comarcal.

Abans de finalitzar l’acte, la militància assistent ha votat els canvis de la nova executiva comarcal. El nou equip de treball estarà format per: Albert Sanz, com a president de la secció comarcal; Emma Puigví, com a secretària general;  Eduard Adrobau, com a secretari d’Organització; Eva Viñolas, com a secretària de Finances; Anna Tresserras, com a secretària de Política Municipal; Marta de Egea, secretària de Transició Ecològica; Jennifer Pérez, com a secretària de la Dona i Igualtat; Amadeu Breva, com a secretari de Joventut i Ciutadania; Albert Ferrández, com a coordinador amb el Consell Comarcal; Josep Calataiud, com a secretari de Formació; Anna Adroher, com a secretària de Comunicació, Imatge i Xarxes Socials; i Manel Aguilar,  com a secretari d’Empresa, Treball i Turisme.