RE_Arquitectura inicia el cap de setmana RE_Palafrugell al municipi

Aquesta sessió professional es completarà amb un programa amb més de 40 activitats pel públic general

RE_Palafrugell ha donat avui el tret de sortida a l’auditori dels Jardins de Cap Roig. Dins aquest nou esdeveniment, la sessió professional RE_Arquitectura, organitzada conjuntament entre l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) i el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya a Girona (COAC), ha acollit prop de 100 persones per escoltar ponències sobre materials, estructures i exemples d’edificacions que tenen en compte criteris de sostenibilitat aplicables a l’arquitectura.

RE_Palafrugell es completarà amb el programa RE_Viu, dirigit al públic general i que, entre dissabte 22 i diumenge 23, oferirà més de 40 activitats per gaudir del municipi. Es tracta de propostes privades RE_pensades per mostrar alternatives de fer turisme al municipi de Palafrugell tenint en compte criteris de sostenibilitat, no només ecològica i mediambiental, sinó també en termes socioeconòmics.

Així doncs s’han tingut en compte activitats que fomentin la consciència de la salut mitjançant l’alimentació o activitats a l’aire lliure, així com de consum més responsable i ús de productes de proximitat i de temporada. Per exemple, es podrà fer una sessió de ioga seguida d’un taller de cosmètica natural i d’un brunch saludable; un taller de còctels davant la platja de Tamariu amb vermut propi de l’establiment; o una pedalada popular en família pels carrils bici del municipi, entre moltes altres activitats.

Per arrodonir el cap de setmana, empreses d’allotjament del municipi oferiran un 20% de descompte en les reserves per aquelles nits, restaurants oferiran un menú especial i comerços promouran aquells productes i marques dels seus establiments, que van en la línia de l’esdeveniment.

El RE_Palafrugell neix a iniciativa de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell amb l’objectiu de crear un espai de reflexió a través d’activitats d’oci i també en l’àmbit professional, des d’on es posi en valor un territori cada cop més compromès amb la seva realitat. El web conté el programa amb totes les activitats que s’ofereixen dissabte 22 i diumenge 23 dins el context del RE_Viu i els seus canals de reserva.