Localitzen un cultiu amb 600 plantes de marihuana en una casa unifamiliar de Roses

L'habitatge, ubicat a la urbanització Els Grecs, estava totalment equipat per acollir una plantació extensa

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Roses (Alt Empordà), han desmantellat un cultiu de marihuana amb 600 plantes en un habitatge unifamiliar del municipi. La plantació estava ubicada en una casa de la urbanització Els Grecs i es va descobrir arran d'una actuació del cos de Policia Local.

L'escorcoll es va fer a principis d'octubre i es va descobrir que la finca estava totalment equipada per acollir una plantació extensa. L'alcalde de Roses, Joan Plana, remarca que la intervenció és fruit de la "col·laboració" entre cossos de seguretat".

Joan Plana, alcalde de Roses, valora molt positivament l’èxit en la detecció i intervenció d’aquesta plantació de marihuana, que "és fruit de la col·laboració entre els cossos de Mossos i Policia Local al municipi, d’acord als compromisos adquirits entre ambdues administracions. Tal i com vam destacar el passat mes de setembre durant la reunió mantinguda a Roses amb el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, l’augment en la producció i tràfic de marihuana és un perill contra el qual hem de lluitar fermament i de manera conjunta, ja que, més enllà del debat social entorn a la seva possible regulació o legalització, és una activitat que sovint porta emparellada altres accions delictives, la creació de màfies o situacions violentes", ha dit.