Amer, Blanes, Breda i Caldes se sumen a la campanya d'Ecovidrio contra el càncer de mama

S'han instal·lat cinc contenidors roses al llarg d'aquestes poblacions

Les poblacions d’Amer, Blanes, Breda i Caldes de Malavella participen a la campanya d'Ecovidrio en la lluita contra el càncer de mama que s’ha iniciat aquest dilluns i s’allargarà fins el proper 2 de novembre. L'empresa ha instal·lat un total de cinc contenidors roses en els quatre municipis per a fomentar el reciclatge d’envasos de vidre i la prevenció del càncer de mama

En aquesta ocasió, la campanya s'ha estès per més de 170 ciutats de l’Estat espanyol, com ara Madrid, Sevilla, Valladolid, Múrcia, Màlaga o Logronyo. D’aquesta manera, Ecovidrio ha instal·lat 400 contenidors roses. A més, l'entitat ha comptat amb Sandra Ibarra, presidenta de la Fundació que porta el seu nom, com a ambaixadora del projecte.

Com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un mini iglú especial per a l'ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra: “Plens de vida”. El mini iglú es podrà adquirir a través de la web Miniglú.es, i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per contribuir a la prevenció i recerca del càncer.