Detingut un conductor drogat i sense carnet que es va accidentar en autocaravana a Fogars de la Selva

L'home, de 31 anys, va donar positiu en cànnabis, cocaïna i amfetamines

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona amb la col·laboració de la Policia Local d’Hostalric van detenir el dia 15 d’octubre un home de 31 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de les drogues i conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Els fets van passar al voltant de les 9 de la nit del mateix dia, quan els agents es van adreçar per socórrer una autocaravana accidentada a la sortida 10 de l’autopista AP-7, al terme municipal de Fogars de la Selva.

Quan els agents van arribar al lloc, hi havia la Policia Local d’Hostalric, els Sistemes d’Emergències Mèdiques i els Bombers. L’autocaravana havia bolcat al revolt de la sortida de l’autopista i hi havia sis persones atrapades a l’interior. A conseqüència de l’excés de velocitat l’autocaravana va xocar contra la tanca metàl·lica per acabar recolzada a terra pel lateral dret.

Quan els agents van identificar el conductor, van veure que presentava una clara simptomatologia de trobar-se sota els efectes d’alguna substància. Per aquest motiu els mossos el van requerir per fer-li la prova de  drogues, amb un resultat positiu en cànnabis, cocaïna i amfetamina/metamfetamina. En demanar-li el permís de conduir, l’home no va poder acreditar que en disposés.

L’home va quedar detingut i els agents van gestionar una grua per retirar el vehicle accidentat de la via. El detingut va passar el dia 16 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.