Detinguts tres homes per robar gasoil d'un camió a l'àrea de servei del Gironès a l'AP-7

Els arrestats són tres homes d'entre 30 i 32 anys

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 17 de març tres homes per robar gasoil d'un camió a l'àrea de servei del Gironès de l'AP-7, al terme municipal d'Aiguaviva. Els detinguts són Ion Romeo S de 30 anys, amb domicili desconegut, Ioan Lucian G de 32 anys, veí d'Igualada i Marian Sebastian N de 31 anys i veí també d'Igualada, tots tres de nacionalitat romanesa.

Cap a les dues de la matinada, una patrulla dels mossos que estava vigilant l'àrea de servei, en sentit nord, i va observar tres persones que corrien entre dos camions. Els agents es van dirigir cap a aquestes persones i van localitzar-ne dues d'amagades entre els camions que es trobaven estacionats. Una altra patrulla, que havia arribat al lloc, va trobar la tercera persona amagada sota una manta darrera de la cabina del camió.

Després d'identificar-los, els mossos van comprovar que la roda de recanvi del vehicle estava manipulada i, a més, el tap del dipòsit del camió estava obert. Els agents van seguir el rastre de gasoil i van localitzar un tub de goma i una bomba extractora. Van constatar que els lladres havien robat uns 300 litres de gasoil del dipòsit del camió. Per aquest motiu, els policies van detenir els tres homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

El detinguts, que no tenen antecedents, va passar el dia 17 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.