Creen un espai de coworking en un antic taller mecànic a Girona

Cogarage es troba ubicat a prop del Parc del Migdia

Girona disposa des del passat 26 de setembre d'un nou espai de coworking anomenat Cogarage, creat en un antic taller mecànic i que es troba ubicat al carrer de la Rutlla número 148, molt a prop del Parc del Migdia. La proposta està ideada per Gemma Sirvent, una dissenyadora gràfica que després de cursar els seus estudis i treballar a Barcelona, va decidir tornar a Girona durant la pandèmia, moment en que va idear un concepte de cotreball diferent.

La missió de Cogarage és oferir a emprenedors i empreses un espai còmode on treballar alhora de poder interactuar i crear comunitat. En paraules de Gemma, "està pensat per a gent inquieta, creativa i comunicativa".

El target de Cogarage és per aquelles persones interessades en la cultura, la formació constant i les activitats grupals. A més, es tracta d’un espai pet-friendly on les mascotes són benvingudes. L’activitat d'aquest espai, que en duu la gerència Sirvent, va donar el tret de sortida fa gairebé tres setmanes i ja ha començat a rebre ‘coworkers’.