Daniel Pamplona, ex de Ciutadans a Girona, es passa al PSC de Sílvia Paneque

L'actual regidor no adscrit diu sentir-se representat al partit socialista i dona suport a la candidata

L'exregidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Girona i actual regidor no adscrit, Daniel Pamplona, ha anunciat aquest matí que està “treballant" perquè "la propera alcaldessa sigui Sílvia Paneque (PSC)" i que ho fa "sense cap aspiració personal", ha dit en un comunicat.

El regidor assegura que el govern "continuista" de Marta Madrenas es troba "exhaurit", mentre que considera que Paneque "obrirà una nova etapa política, establint ponts i diàleg entre tothom, i promocionant novament una Girona amb visió de futur", qualificant-la com una "alcaldessa de majories”.

Des del Partit Socialista de Catalunya han explicat a El Gerió Digital que Pamplona senzillament dona suport públic a la seva candidata però que no s'ha incorporat a la disciplina socialista. Amb tot, l'anterior portaveu de Ciutadans recorda que temps enrere va defensar els indults als independentistes empresonats i que "cal escoltar-los". Amb tot, creu que se sent "plenament respectat i representat" al PSC, on el seu "segell liberal hi té cabuda".

El regidor ha explicat que les properes eleccions són “fonamentals per a un canvi a la ciutat, on cal marcar objectius amb visió de futur centrats en les persones i l’economia, i relegar a un segon lloc interessos de partit”.

En referència a l’actual Govern, Pamplona ha destacat que “Madrenas ha tingut el seu moment, ha governat en minoria perquè els grups no li feien costat, i la ciutadania tampoc; avui Girona és més bruta i més insegura”, ha rematat.