Un home en estat crític es casa per segon cop mentre era ingressat a l'Hospital de Figueres

Patia una malaltia terminal i va morir l'endemà al centre hospitalari

Una parella de Tarragona van decidir casar-se per segona vegada i renovar els vots matrimonials mentre el marit es trobava ingressat a l'Hospital de Figueres (Alt Empordà). La història es remunta al passat diumenge quan l'Antonio i la Isabel van anar fins als Aiguamolls de l'Empordà a Castelló d'Empúries per fer una escapada de cap de setmana.

Quan es trobaven allà l'home va patir una recaiguda fruit d'una greu malaltia i va haver d'ingressar amb caràcter d'urgència a la Unitat de Monitoratge d'Urgències de l'Hospital de Figueres, moment en que la parella van explicar als sanitaris que els agradaria casar-se per segona vegada.

Des de l'hospital es van posar en contacte immediatament amb el mossèn Jordi Pla que va oficiar la cerimònia mentre que els treballadors del centre van fer tot el possible per complir amb els desitjos de la parella, portant-los un ram de núvia, posant la seva cançó de fons i fent arribar familiars per a presenciar la cerimònia arribats des de Tarragona i Osca (Aragó).

L'Antonio va perdre la vida l'endemà segons han informat fonts de l'hospital a aquest diari.