Un detingut a la Jonquera per dur gairebé 23 quilos cocaïna amagada al seu vehicle

La droga es trobava en un doble fons sota la moqueta i en el pas de roda

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dijous a la matinada a la Jonquera un home que duia gairebé 23 quilos de cocaïna amagada en un doble fons la moqueta i en el pas de roda del seu vehicle. Els fets s'han produït poc després de dos quarts de tres de la matinada quan els agents han identificat el conductor i únic ocupant d'un vehicle marca Renault, amb matrícula d'Itàlia, i durant la inspecció del vehicle els agents han observat que el vehicle tenia un doble fons sota la moqueta, d'on han pogut extreure diversos paquets amb cocaïna.

Durant la inspecció, els guàrdies també han trobat més paquets de droga en un buit del pas de roda davantera esquerra. La droga tenia un pes de 22,9 quilos. Els agents han detingut el conductor del vehicle, C.R.R. de 28 anys i de nacionalitat italiana. Així mateix, els agents han instruït diligències que van ser posades a disposició judicial juntament amb el detingut i la droga.

D'altra banda, la Guàrdia Civil va interceptar procedir sobre les onze de la nit d'aquest dimecres un cotxe que circulava en direcció a França conduït per una persona de nacionalitat espanyola.

Durant la inspecció del vehicle es van descobrir en diversos llocs del seu interior diversos paquets que contenien una substància que va donar positiu d'haixix, amb un pes total de 56,3 quilograms. Per aquest motiu, els agents van detenir J.L.S.C., de 47 anys. També es van instruir diligències que van ser posades a disposició judicial juntament amb el detingut i la substància estupefaent.