Detenen a Camprodon a un delinqüent multireincident per tràfic de drogues a Olot

Portava 150 grams de marihuana en bosses, gairebé mil euros i joies amagats sota la roba

La Policia Nacional ha detingut a Camprodon (Ripollès) un delinqüent multireincident per tràfic de drogues a Olot (Garrotxa). Els agents van detenir l'home a la via pública, mentre es disposaven a entregar un citació judicial a una altra persona.

Els policies van observar com un individu que caminava pel carrer es posava molt nerviós davant la presència policial, arribant a canviar el pas de la marxa i posar-se a córrer per evitar creuar-se amb ells. Els policies el van poder interceptar. Anava indocumentat i va intentar enganyar amb la seva identitat. Se li van interceptar una gran quantitat de substàncies estupefaents, gairebé mil euros en bitllets i monedes i una gran quantitat de joies de procedències dubtosa.

Tot això es va trobar durant l'escorcoll preventiu, a prop de la zona genital. En concret, van trobar 51 bosses independents amb 150 grams de marihuana que haguessin arribat als 1.800 euros en el mercat negre. També es van trobar els diners i les joies.

L'home es va intentar resistir a la detenció, cridant mentre intentava agredir els agents. Un cop detingut, se'l va posar a disposició dels Mossos d'Esquadra perquè el traslladessin a disposició judicial.