L’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Conservatori de Girona actuaran a la catedral de Girona

Serà el proper 15 d'octubre

L’Orfeó Català serà a Girona dissabte vinent, 15 d’octubre, per presentar un concert a la catedral de la ciutat. L’actuació comptarà amb la col·laboració del Cor de Cambra del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, habitualment dirigit per Isabel Mantecón.

En aquesta ocasió, el director de l’Orfeó, Pablo Larraz, dirigirà ambdues formacions i comptarà també amb la direcció d’Isabel Mantecón en algunes peces i amb la sotsdirecció de Montserrat Meneses. Els acompanyaran al piano Pau Casan i Paul Perera. Interpretaran obres d’A. Bruckner, J. Brahms, J. Ollé, P. Casals, M. Oltra, A. Guinovart, X. Sarasola i L. Millet.   Les entrades, a 15 euros, es poden adquirir a través del web del Conservatori de Girona.

’Orfeó Català va ser fundat el 1891 per Lluís Millet i Amadeu Vives amb l’objectiu de difondre el repertori coral català i universal amb la màxima excel·lència artística. Després de 125 anys d’història s’ha convertit en un dels cors amateurs de referència de Catalunya. Paral·lelament, el Cor de Cambra del Conservatori de Música de Girona commemora aquest curs 2022/2023 el vintè aniversari. La formació gironina, fundada amb l’objectiu d’interpretar el repertori a cappella i en format orquestral amb un alt nivell d’exigència, ha estat dirigida per Lluís Cavalleria, Montserrat Meneses, Pablo Larraz, i des del 2020 per Isabel Mantecón. El Cor de Cambra del Conservatori de Girona recuperarà així l’experiència d’actuar sota les ordres de Pablo Larraz després que aquest dirigís la formació des de l’any 2013 fins al 2019.

El concert del dia 15 d’octubre forma part del Projecte Xarxa Coral de l’Orfeó Català, que inclou també un segon concert el dia 16 d’octubre a les 17 h al Palau de la Música Catalana, on també participarà l’Orfeó Badaloní.