Enxampen un conductor que circulava a 223 km/h a l'A-26

El dia abans, havien aturat un home begut que conduïa a 92 km/h en un tram on es pot anar a cinquanta

Els Mossos d'Esquadra van detectar dissabte passat, 13 d'abril, un conductor que circulava a 223 km/h a l'A-26, a l'altura d'Argelaguer (Garrotxa). Va ser al punt quilomètric 66.2, on es pot circular a 100 km/h, cap a les tres de la tarda. A l'home, un veí d'Olot de 32 anys i de nacionalitat espanyola, se li imputa un delicte contra la seguretat viària i va quedar citat per declarar davant del jutjat d'Olot.

El dia abans, agents del mateix cos també van imputar un delicte contra la seguretat viària a un veí de Girona, de 25 anys i de nacionalitat espanyola. Circulava a 92 km/h per l'N-II, al punt quilomètric 721, a l'altura de Sant Julià de Ramis, on la velocitat està limitada a 50, i anava begut.

Els agents van veure indicis que els van fer pensar que l'home conduïa sota la influència de begudes alcohòliques i li van fer la prova. Va marcar una taxa de 0,49 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé el doble del màxim permès, que és de 0,25 mg/l. L'home va quedar citat per declarar davant del jutjat de Girona.