Dos detinguts per intentar robar en un centre de jardineria de Salt

A un dels detinguts li constava una ordre de detenció per quatre robatoris amb força més

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Salt van detenir el dia 6 d’octubre dos homes, de 36 i 38 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a empresa en grau de temptativa.

Aproximadament a les cinc de la matinada una patrulla de seguretat ciutadana de la comissaria de Salt va ser requerida per adreçar-se fins a una empresa de jardineria de la població de Salt (Gironès) per un avís d’alarma.

Quan els agents van arribar al lloc van comprovar que hi havia un vehicle obert i cinc palets preparats per emportar-se’ls. Fent recerca per l’interior de l’empresa, els mossos van localitzar un home ajupit en mig d’unes herbes i un segon home a l’interior de la nau, amagat entre uns palets de fusta.

Els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a dins d’empresa. Es dona el cas que a un dels homes li constava una ordre de recerca i detenció emesa pels agents de la Unitat d’Investigació de Girona amb motiu de quatre delictes de robatori amb força  a empreses dedicades a la jardineria i comesos amb el mateix modus operandi, amb la sostracció de palets, al mes de setembre

Els dos detinguts van passar el 7 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.