Figueres inaugura la 16a edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió

Enguany hi ha 17 concessionaris i 400 automòbils

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres (Alt Empordà) ha obert aquest matí les portes per celebrar-se des d'avui i fins diumenge al Recinte Firal. Aquest any el certamen arriba a la setzena edició i hi participen 17 concessionaris, amb més cotxes que cap alter edició -400 automòbils- en exposició i s’ocupa el 100% de l’espai disponible.

Com a les edicions anteriors, juntament amb Fisersa, se sortejaran 17 vals d'un any d’aparcament gratuït a la zona blava de Figueres, entre les persones que comprin un vehicle a la Fira. A diferència de les altres edicions, a la d’enguany, hi haurà un estand on es podrà vendre el cotxe  sense la necessitat de comprar-ne un altre, amb valoració i pagament del vehicle al moment.

Una altra de les novetats és que l’Ajuntament, La Cuina del Vent, Comerç Figueres i FIRAVO organitzen un sorteig a les xarxes socials amb un premi: Una nit d’hotel per a dues persones, un sopar per a dues persones, un val de compra de 150 euros als comerços de Comerç Figueres, dues entrades pel Museu Dalí i la cessió d'un cotxe elèctric per gaudir de l’Empordà tot el cap de setmana.