Detinguts tres joves a Girona robant dins un cotxe i en vinculen dos amb el robatori a un establiment

El vehicle estava aparcat al barri de la Devesa-Güell

La Policia Municipal de Girona ha detingut aquest dijous al matí tres joves d'entre 20 i 26 anys i veïns del Vendrell per robar dins un cotxe que estava aparcat al barri de la Devesa-Güell. Cap a les vuit del matí, van rebre una trucada alertant que hi havia un vehicle amb el vidre trencat i diverses persones a dins, prop de la caseta de l'assentador del mercat.

Quan la patrulla va arribar al lloc, va enxampar els lladres encara dins el cotxe. Després de comprovar que no eren els propietaris, els van detenir com a suposats autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle.

Arran de la detenció, agents del Grup d'Investigació i Seguretat (GIS) de la Policia Municipal van comprovar que l'aparença de dos dels arrestats coincidia amb la descripció dels autors d'un robatori amb força que hi havia hagut la matinada del mateix dia 6 d'octubre a un establiment de restauració del carrer Santa Clara. Una veïna havia fet fotos dels fets i havia facilitat la descripció dels lladres. Per això, la policia atribueix el robatori a aquests dos detinguts.