Nina celebrarà els 30 anys de carrera al 'Temps de Flors'

La cantant de Lloret de Mar retrà homenatge a les veus que l'han inspirat durant aquestes tres dècades

La cantant i actriu Nina celebrarà els 30 anys de carrera en un concert únic amb la GIOrquestra que coincidirà amb l'exposició 'Girona, Temps de Flors'. Aquesta producció es podrà veure el dissabte 18 de maig a l'Auditori de Girona i està previst que faci gira per festivals i municipis catalans un cop l'espectacle s'estreni a Girona.

Aquest matí s'ha presentat el concert, on la cantant de Lloret de Mar retrà homenatge a les veus que l'han inspirat durant tres dècades acompanyada de "convidats especials" que no ha desvetllat. Dalt l'escenari, l'acompanyaran 22 músics de l'orquestra gironina GIOrquestra, que recentment ha celebrat el seu primer aniversari. La direcció serà de Macel Sabaté.

La cantant i actriu Nina ha estat present aquest dimarts en la presentació de l'espectacle 'Nina 30 anys' que s'ha fet a la Fundació Valvi. La seva veu serà el fil conductor d'un espectacle on repassarà temes d'artistes que l'han inspirat al llarg de la seva carrera. Per a l'ocasió, la cantant ha escollit que l'acompanyi la GIOrquestra, amb 22 músics dalt l'escenari de l'Auditori de Girona. A banda, també comptarà amb la col·laboració de Joan Monné al piano i Marcel Sabaté a la direcció.

En aquesta actuació, Nina estarà acompanyada per companys de professió que en els darrers anys han col·laborat amb ella tant a teatre com a musicals que ha fet, i els noms dels quals no ha avançat. Està previst que l'espectacle, també de la mà de la GIOrquestra, es pugui a veure a d'altres festivals i municipis de Catalunya. Ara bé, el concert del proper 18 de maig serà únic perquè les col·laboracions especials només es podran veure dalt l'escenari de l'Auditori de Girona.

Joan Monné ha estat el responsable de donar cohesió a la miscel·lània d'estils que configuren el concert mitjançant l'orquestració de peces que van des de la música brasilera, el jazz o el pop.

El concert s'ha programat per fer-lo coincidir amb un dels esdeveniments més importants que viu la ciutat: el 'Girona, Temps de Flors'.