La multinacional Simon cerca treballadors per a l'Àrea de Manteniment a la planta d'Olot

La preselecció anirà a càrrec de DinàmiG

La multinacional Simon, empresa especialitzada en solucions tecnològiques d’il·luminació, control de llum, connectivitat i material elèctric, ha iniciat un nou procés de cerca de treballadors per la seva Àrea de Manteniment a la planta d’Olot, oferint formació d’operacions auxiliars de fabricació mecànica.

Un any més, la preselecció dels possibles candidats es realitzarà des de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG, després que el passat desembre de 2021 es portés a terme la primera prova de procés de preselecció per incorporar personal a l’Àrea de Metall de la multinacional.

Ara, aquest octubre s’obre la captació de candidats interessats a formar-se i treballar per l’empresa Simon. Des de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot-Mas les Mates (DinàmiG) en col·laboració amb l’empresa, es portarà a terme el procés de preselecció d’un grup de 15 candidats/es, que es beneficiaran de la formació com operari auxiliar de fabricació a través de la Simon Academy, l’espai dedicat a formació i oportunitats professionals de l’empresa olotina.

Després d’analitzar els candidats, serà l’empresa Simon l’encarregada d’escollir els finalistes que més s’ajustin al perfil, tenint en compte els resultats del procés selectiu. Aquest 2022, Simon ha aconseguit l’homologació d’un certificat de professionalitat amb caràcter oficial i validesa a tot el territori nacional que assegura la capacitació dels seus alumnes com a operaris d’operacions auxiliars de fabricació mecànica. D’aquesta manera, aquest projecte permet obtenir una acreditació – un diploma - aval laboral a l’hora de buscar feina per a treballar a l'empresa privada. Cal destacar que l’any passat, en la primera edició de la Simon Academy, es va assolir una contractació del 73% del personal format amb aquest certificat de professionalitat.

En cas d’estar interessats en participar en aquest procés selectiu és imprescindible disposar de ganes d’aprendre i de seguir creixent professionalment, afrontant nous reptes. Pel que fa a nivell competencial, tot i que no es demana disposar de formació prèvia, se cerquen persones amb capacitat per treballar en equip i és necessari tenir un bon coneixement de català i/o castellà així com les competències bàsiques adquirides de lectura i escriptura. Des de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG s’han previst diverses proves per valorar els requisits exigits.

Les persones interessades a formar part d’aquest procés selectiu poden obtenir més informació i presentar la seva candidatura a través dels següents enllaços.

https://www.simonelectric.com/corporate/simon-academy
https://ocupacio.dinamig.cat/busques-feina/ofertes-de-feina/
 https://trabajeconnosotrossimon.talentclue.com/en/node/90769959/12623479

Un cop seleccionats, els quinze candidats començaran la seva formació a Simon el 2 de novembre i fins al 15 de febrer de 2023, amb un horari de 09:15h a 15:15h.

Es dona la casualitat que en aquests mes d’octubre de 2022 s’ha detectat un augment de la demanda per part d’algunes empreses de la comarca per formar les persones i poder-les especialitzar en aquests àmbits específics oferint certificats de professionalitat que assegurin l’assoliment de coneixements, habilitats i aptituds necessàries per a desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat laboral actual, cada vegada més especialitzat i tecnificat.

Aquest nou procés de selecció s’engloba dins dels serveis de suport a les empreses que ofereix l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG. Les companyies que necessitin incorporar personal, es poden posar en contacte amb l’Àrea d’ocupació de DinamiG- Mas les Mates al 972 26 78 12 o a través del correu electrònic a intermediacio@dinamig.cat .

Sobre Simon

Simon es la capçalera d’un grup industrial especialitzat en solucions tecnològiques d’il·luminació, control de llum, connectivitat i material elèctric per projectes contract (retail, hospitality, workplaces) i residencials. Per tots els espais es manté una forta aposta pel disseny i la innovació, fet que ha portat a Simon, precisament l’any del compliment del seu primer centenari, al Premi Nacional de Disseny que concedeix el Ministeri d’Economia, Industria i Competitivitat.

Després de posicionar-se com a empresa líder al mercat espanyol, la companyia ha consolidat la seva presència a més de 90 països des dels quals promou àrees de negoci que van del petit material elèctric, als sistemes de control, la connectivitat, la il·luminació arquitectural, interior i urbana, i la recàrrega de vehicles elèctrics. L'equip del Grup Simon està format per 4.000 persones a tot el món, té implantació pròpia a 15 països, 9 d'ells amb centres productius.