Detingut per agredir amb una navalla el propietari d'un bar

L'amo va veure com l'home robava la bossa de mà d'una clienta i, mentre el perseguia, va rebre la ganivetada

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat d'agredir amb una navalla el propietari d'un bar de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Els fets van passar dilluns a dos quarts d'onze de la nit. L'amo del bar va veure com el detingut robava la bossa de mà d'una clienta i va sortir corrent per perseguir-lo. Quan el va atrapar, l'home el va agredir amb una navalla a l'alçada del pit.

Posteriorment, quan la policia el va aturar, també va intentar agredir els agents. La víctima està ingressada a l'hospital de la Vall d'Hebron i no es tem per la seva vida. El detingut té antecedents, entre ells consta que va ser arrestat el passat 10 d'abril per punxar 57 pneumàtics al casc antic de Sant Feliu. Els fets van passar dilluns a la nit, cap a dos quarts d'onze. En aquell moment, els agents de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van tenir coneixement que havien agredit amb una navalla el propietari d'un bar de la localitat.

Segons els testimonis, tot va començar quan el propietari del bar va sortir darrere d'un home que havia sostret la bossa de mà d'una clienta. Quan va atrapar-lo i va voler recuperar la bossa, el lladre el va agredir amb una navalla a l'alçada del pit.

Ràpidament, es va muntar un dispositiu policial que va permetre, poc després, localitzar l'agressor al Passeig Marítim de la població. Quan els mossos el van voler identificar, també va intentar agredir els agents amb una navalla. Per tot això, els policies el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de lesions al propietari del bar, pel robatori de la bossa de mà i per atemptat als agents de l'autoritat

Es dóna la circumstància que el detingut -Enrique M. M., de 54 any, nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols- va ser detingut el passat dia 10 d'abril com a presumpte autor d'un delicte de danys per punxar 57 pneumàtics dels vehicles estacionats en diferents carrers del casc antic de Sant Feliu de Guíxols.

Pel que fa al propietari del bar, després de ser traslladat a l'hospital de la Vall d'Hebron, resta ingressat a la Unitat de Cures Intensives del centre. Segons informen els Mossos, no es tem per la seva vida.

El detingut passarà a disposició judicial en les properes hores.