Detenen un home amb 189 quilos d'haixix

També s'ha procedit a la detenció d'un segon amb 5 quilos de marihuana

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns un home que portava 189 quilos d'haixix al cotxe, a La Jonquera (Alt Empordà). Els portava repartits en diversos paquets, als seients del darrere i al maleter del cotxe que conduïa. Els agents també han arrestat un home que anava sol en un vehicle i que traslladava cinc quilos de marihuana a més de 554 plantes petites d'aquesta mateixa espècie.

També la passada nit, la Guàrdia Civil ha detingut tres persones que portaven 35.500 euros en metàl·lic repartits en diverses bosses de mà al seu cotxe. Els diners han quedat intervinguts i se'ls han aixecat actes per infringir la normativa sobre moviments de mitjans de pagament. Els agents van aturar el primer cotxe, el que circulava amb 189 quilos d'haixix, cap a les onze de la nit. Després de la inspecció i de trobar la substància, van detenir l'home que el conduïa, un alemany de 42 anys. Pel que fa a l'altre detingut per portar marihuana, es tracta d'un francès de 28 anys. 

Una hora i mitja abans, a dos quarts de deu, els agents havien detingut un vehicle de matrícula espanyola conduït per tres ciutadans xinesos a qui se'ls va trobar els 35.500 euros.