Un veí i dos agents de la Policia Local de Cassà salven la vida a un home que va patir un infart

Els protagonistes ho han explicat avui en una entrevista a l'emissora municipal

Jordi Gallardo, un veí de Cassà de la Selva (Gironès) el passat 21 de setembre es trobava prenent un cafè al Bar Centre Recreatiu Cassenc, s'ha convertit gràcies a la seva ràpida intervenció en l'heroi del poble al salvar la vida a un altre veí del municipi.

Segons han relatat els protagonistes en el transcurs d'una entrevista a l'emissora municipal, Gallardo va veure com l'home del seu costat no respirava el va intentar reanimar mentre arribava una patrulla de la Policia Local, que el van assistir amb el desfibril·lador que duien al vehicle.

La ràpida actuació de Gallardo i els agents de la policia van permetre reanimar l'home i traslladar-lo en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Josep Trueta de Girona on va ingressar amb pronòstic greu però estable i conscient.

Avui, la víctima ha volgut agrair en antena als dos agents de la policia i a Jordi Gallardo la seva ajuda que li van permetre salvar la vida. Després de l'entrevista, s'ha traslladat fins a la comissaria per retrobar-se amb els agents i mostrar el seu agraïment.

Per la seva banda el consistori en el ple celebrat la setmana passada també va felicitar al SEM, els agents i al veí per la seva actuació. Casualment, uns dies més tard la Policia Local i la Brigada Municipal van realitzar un curset de primers auxilis que ja tenia programat. En el cas de la Policia va ser una activitat formativa com a recordatori i en el cas de la Brigada, era la primera vegada que es feia.

La Policia Local es troba sovint amb situacions en les quals fa primers auxilis, de fet el mateix 21 de setembre també van atendre un altre veí de Cassà que tenia una ferida per una radial.