Llença testos i extintors pel balcó, roba una dona i amenaça la policia amb un pal a Empuriabrava

Policia Local, Mossos i Policia Nacional el van perseguir fins arrestar-lo

Agents de la Policia Local de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) van rebre ahir a la tarda la trucada d’una veïna alertant de que hi havia un individu que estava causant aldarulls i destrosses en un bloc de pisos d’Empuriabrava.

Immediatament dues patrulles es van adreçar al lloc, on es van trobar amb agents de Mossos d’Esquadra que també havien rebut l'avís. Un cop allí van constatar que, efectivament, al lloc hi havia un individu que des d’un balcó tirava testos i extintors, i ja havia causat danys a un vehicle estacionat a la zona. Immediatament els agents actuants van desallotjar a tothom qui es trobava al carrer, van realitzar un perímetre de seguretat i tot seguit es van adreçar a on es trobava l’individu causant dels disturbis per tal d’aturar-lo.

Els agents van intentar que el sospitós deposés la seva actitud i entrés en raó, però aquest els va rebre amb un pal a les mans i actitud amenaçant i va intentar escapolir-se corrents per l’edifici mentre era perseguit pels agents, contra els que va arremetre llençant-los objectes contundents de tot tipus mentre fugia.

Un agent de Policia Nacional fora de servei que es trobava per la zona es va unir a la persecució. Finalment, el sospitós va caure per l’escala d’emergència i els agents van aconseguir interceptar-lo, aturar-lo i detenir-lo.

En aquell moment una veïna que es trobava al lloc va identificar al detingut com autor d’un robatori amb violència que havia patit feia uns minuts, i va procedir a interposar denúncia. Aquest delicte es suma al llistat de delictes d’atemptat, resistència, danys, lesions i desobediència pels que el detingut serà investigat.

Durant la persecució un agent de la Policia Local va resultar ferit i a hores d'ara es recupera favorablement.