Txot's i Enjoy it obriran als locals tancats del grup Boira a Girona

El primer se situarà on hi havia La Riba i el segon al restaurant Boira

Les cadenes de restauració Txot’s i Enjoy It obriran als locals que el grup Boira ha tancat a la Plaça Independència de Girona. El primer, que actualment es troba a Figueres, Empuriabrava i Roses, se situarà on hi havia el restaurant japonès La Riba, mentre que el segon, que actualment es troba a Empuriabrava, Platja d'Aro, Mataró i Barcelona, ocuparà el lloc del restaurant Boira que dilluns va tancar portes.

La Sidreria Txot's va néixer a Figueres (Alt Empordà) el 2010 a l'avinguda de Salvador Dalí, just davant de la plaça del Sol i en confluència amb el carrer Lasauca que desemboca a la Rambla. Posteriorment va obrir un establiment a l'estació del Tren d'Alta Velocitat Figueres-Vilafant i el 2019 va sortir de la capital altempordanesa per expandir-se a Roses i Empuriabrava. Encara no hi ha data prevista per l'obertura del nou establiment a Girona.

Finalment, l'espai que després de 65 anys va ocupar el mític restaurant Boira serà ocupat per la cadena Enjoy it i que ampliarà les dimensions actuals del restaurant. Els establiments són coneguts per la seva decoració tropical i amplis menjadors, per la qual cosa ocuparà tota la primera planta del local i també s'expandirà per l'antiga entitat bancària del BBVA que es troba tancada. Tampoc hi ha data definida per l'obertura del restaurant.