Detingut un multireincident a Olot a qui s'estava buscant per un robatori amb violència i intimidació

Els agents el van atrapar durant un control i quan el van escorcollar li van trobar dues navalles al damunt

La Policia Nacional ha detingut un lladre multireincident a Olot a qui els Mossos d'Esquadra estaven buscant per un robatori amb violència i intimidació. Els agents el van arrestar durant un dels controls aleatoris que aquests dies estan portant a terme a la Garrotxa i al Ripollès, amb l'objectiu de frenar la delinqüència.

L'individu, que acumula onze antecedents policials per delictes contra el patrimoni, es va posar molt nerviós quan la policia el va aturar. Això va fer recelar els agents, que van comprovar-ne la identitat i van veure com tenia pendent una ordre de recerca i captura. La Policia Nacional va arrestar el multireincident allà mateix. Durant l'escorcoll, li van trobar dues navalles al damunt.

La Policia Nacional va aixecar dues actes d'intervenció en aplicació de la Llei de Seguretat Ciutadana, que suposen multes d'entre 601 i 30.000 euros. Segons informa el cos, un cop es tirin endavant les sancions, això també pot comportar que al detingut se li obri un expedient d'expulsió del territori estatal.