Nestlé anuncia una inversió de 100 MEUR a la fàbrica de Girona els propers tres anys

Volen reforçar la fabricació de càpsules i la producció de cafè soluble

Nestlé ha anunciat que, per tal d'augmentar la competitivitat de la fàbrica situada a Girona a mitjà i llarg termini, ha decidit invertir 100 milions d'euros (MEUR) en els propers 3 anys per reforçar la fabricació de càpsules monodosi així com la producció i omplert de cafè soluble, amb tecnologia Spray Dry.

La inversió també implica la instal·lació de tecnologia d'última generació que, combinada amb l'automatització i la tecnologia digital, accelerarà la millora de la sostenibilitat i la logística.

Jordi Jaen, director de la fàbrica de Nestlé a Girona, afirma que “estem molt orgullosos d'atreure aquesta inversió a la fàbrica de Girona com a reconeixement a la qualificació professional i les competències de l'equip humà. A més, representa un pas endavant en la consolidació de la fàbrica com a planta de referència de la companyia”.

La inversió implicarà, a més, un augment de la capacitat de la producció, cosa que permetrà mantenir el nivell d'ocupació actual de la fàbrica i crear, alhora, noves oportunitats laborals en els propers anys; malgrat que la reorganització d'algunes activitats conduirà al tancament de l'àrea de fabricació del cafè descafeïnat.

Les inversions dutes a terme en els darrers anys han consolidat la rellevància de la fàbrica de Girona, que és considerada, a nivell mundial, centre de referència en la producció de cafè soluble i begudes en càpsules monodosi a l'estructura productiva de l'empresa.