Guanyem Girona veu la polèmica amb Puig com el ‘’desgavell intern i manca de rumb’’ de JxCat

Salellas lamenta que l'exalcaldable s'hagi trobat amb "la pitjor cara de la política"

Guanyem Girona veu la "defenestració de males maneres" de la ja exalcaldable de JxCat a la ciutat, l'arquitecta Assumpció Puig, com l'últim episodi "del desgavell intern del partit que ostenta l'alcaldia".

El portaveu de la formació municipalista i cap de l'oposició a l'Ajuntament, Lluc Salellas, assegura que "una decisió política d'aquesta magnitud a vuit mesos de les eleccions és un símptoma de la manca de rumb de la ciutat".

En un comunicat, Guanyem lamenta la situació "que ha hagut de patir" l'exalcaldable de Junts. "Portava ganes i idees interessants, però s'ha trobat amb la pitjor cara de la política", ha assegurat Salellas.

El portaveu de Guanyem ha desitjat "el millor" a Assumpció Puig "en la seva nova etapa vital i professional". L'arquitecta, i ara ja exalcaldable, ha renunciat a encapçalar la candidatura de JxCat a Girona i s'ha mostrat molt crítica amb la coordinadora local del partit.

Els ha acusat d'haver actuat d'esquenes a ella i ha dit, literalment, que s'ha sentit "maltractada" i que li hauria agradat que les discrepàncies que van expressar a la cúpula del partit se li haguessin dit "cara a cara".

Lluc Salellas ha desitjat que Puig trobi "el seu espais per seguir treballant per fer realitat la seva visió de ciutat". El cap de l'oposició ha assegurat que aquest episodi, i la crisi oberta que deixa a Junts de Girona, evidencia "el desgavell intern del partit que ostenta l'alcaldia".

"Girona està vivint un canvi de cicle i la ciutat reclama un relleu, amb noves idees i noves maneres de fer política", ha subratllat el cap de l'oposició. I ha afirmat: "Guanyem Girona està preparada per entomar el repte".