Un vehicle de gamma alta envesteix la tanca d'una casa a Roses i acaba dins el jardí

El pilot i el copilot han resultat ferits de gravetat i els han excarcerat els Bombers

ACTUALITZAT 15:56h | Els ocupants d'un vehicle de gamma alta han patit un aparatós accident aquest migdia quan han topat contra la tanca d'una casa a Roses (Alt Empordà) i s'han precipitat dins el pati situat per sota del nivell del carrer.

El sinistre ha succeït a les 12:29h quan, per causes que es desconeixen, el conductor del Porsche amb matrícula francesa que circulava per l’avinguda de Pau Casals prop de l'encreuament amb el carrer Pujada de Puig-Rom, ha perdut el control del vehicle i s'ha estampat contra la tanca.

Fins allà s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que han hagut d'excarcerar el conductor i l'ocupant del cotxe que havien quedat atrapats entre la ferralla. Per la seva banda, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat per atendre'ls de les seves ferides i traslladar-los a l'hospital Josep Trueta de Girona on han ingressat, un estat greu i l'altre menys greu.

El cotxe s'ha quedat a l'interior del pati amb la zona acordonada per la Policia Local a l'espera de ser retirat amb una grua.