L'emblemàtic Boira de Girona canviarà de mans

El grup a qui li dona nom se'n desprèn després de 65 anys

L'emblemàtic restaurant El Boira, situat a la plaça Independència de Girona i que dona nom al grup de restauració, canviarà de mans a partir de la setmana vinent. D'aquesta manera es posa fi a una relació de 65 anys després de la seva fundació per part de Martí Hugues i Maria Viñas, veïns de Jafre i que van deixar en herència al seu fill Quim Hugues, obrint la porta a l'adquisició de diversos restaurants al llarg de la ciutat i també a Figueres i Salt.

Ara però, malgrat no hi ha cap comunicat oficial per part de l'empresa -que des de fa dies ha tancat el restaurant La Riba de menjar japonès-, el local canviarà de propietari un cop traspassat. A partir de demà les portes restaran tancades amb el pretexte de que hi han de fer reformes.

Amb tot, el grup de restauració està en fase de reestructuració i té intenció de seguir tancant o traspassant més locals per tal de potenciar Casamoner, un reguitzell de fleques repartides per tot el territori gironí que ja compta amb nou botigues en total a Girona i la resta estan repartides per S'Agaró, Torroella de Montgrí, Palamós, Platja d'Aro, Banyoles i l'última oberta a Vulpellac.

Mentrestant el grup Boira segueix gestionant a Girona altres establiments com el Royal, el Parc del Migdia, l'Arcada o el bar Núria.