41 editorials i tres llibreries participaran en la cinquena edició d’Indilletres

El programa d'activitats es presentarà a l'octubre

Un total de 41 editorials catalanes i tres llibreries bisbalenques (la Puput, La Siglantana i L’Esborrany ) participaran enguany en la cinquena edició d’Indilletres, que se celebrarà el 3 i 4 de desembre. La fira del llibre a la Bisbal d’Empordà acollirà una programació plena d’activitats que van més enllà de la literatura. L'organització ha explicat que avançarà alguns detalls les pròximes setmanes, però que la presentació definitiva es farà a l'octubre.

Indilletres va néixer el 2018 quan un grup de veïns van decidir promoure les editorials independents a través d'una fira. Ara, compta amb el suport de diversos ens com l'ajuntament o la Generalitat, entre d'altres.

L'organització celebra l'increment d'editorials participants i ho qualifica "senyal inequívoc" de la bona salut de la fira. De fet, expliquen que n'han hagut de deixar algunes fora perquè s'havien presentat fora de termini.  

En aquesta línia, l'organització assegura que té la voluntat de "promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora" per, diuen "contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom".