ERC Lloret commemora el 5è aniversari de l’1-O amb un documental sobre el referèndum al municipi

L’acte es realitzarà el dissabte 1 d'octubre a les set de la tarda al teatre municipal

El pròxim dissabte 1 d’octubre se celebraran cinc anys del referèndum d’autodeterminació de Catalunya i des de la secció local d’Esquerra Republicana a Lloret de Mar s’ha organitzat l’emissió d’un documental de producció pròpia que donarà a conèixer les interioritats de com es va organitzar i desenvolupar la celebració del referèndum a la localitat selvatana

De la mà de diferents protagonistes que hi van ser presents, el documental detallarà com es van coordinar els preparatius del referèndum durant les setmanes prèvies a la votació, així com el desenvolupament de tota la jornada electoral.

L’alcaldable d’Esquerra Lloret i president de la secció local, Albert Ferrández, ha destacat que “des d’Esquerra Lloret volíem rememorar els fets de l’1 d’octubre al municipi i com la ciutadania d’afinitats polítiques diferents van sumar forces per fer possible el major exercici democràtic de les darreres dècades”.

La projecció es durà a terme el dissabte d’1 d’octubre a les 7 de la tarda al Teatre Municipal de Lloret de Mar. L’entrada serà gratuïta, fins a completar l’aforament de l’equipament.

Des d’Esquerra Lloret es fa una crida als lloretencs i lloretenques que disposin de material audiovisual (vídeos, fotografies, etc.) i vulguin cedir-lo per a l’elaboració del documental que es posin en contacte a través de l’adreça esquerralloret2023@gmail.com.