Xavier Prat (ERC) tornarà a lluitar per aconseguir l'alcaldia a Sant Hilari Sacalm

El republicà ha estat escollit novament candidat en les properes eleccions municipals

Xavier Prat ja és oficialment el candidat d’Esquerra Republicana Sant Hilari Sacalm a les eleccions municipals del 2023. En un acte celebrat aquest diumenge i que ha comptat amb la presència de l’exconsellera de la Generalitat, Dolors Bassa, Prat ha expressat davant dels hilariencs presents a la plaça Doctor Gravalosa la necessitat d’una nova mirada al municipi: “Entre tots i totes podem aconseguir que Sant Hilari torni a ser un municipi capdavanter i un lloc on poder viure-hi dignament, formar-hi una família o començar-hi un negoci.”   

L’actual cap de l’oposició ha centrat el seu discurs en el projecte dels republicans al municipi: “La nostra candidatura pivotarà sobre els eixos que preocupen a la nostra ciutadania: la municipalització de l’aigua i la necessitat de millorar  la xarxa, el consum d'energies renovables i la instal·lació de plaques solars, la generació de nous llocs de treball, el manteniment i millora de les infraestructures ja existents i la formació dels agents locals”.

Prat ha reiterat que “Sant Hilari ha de tornar a ser actiu. El nostre estimat municipi és ric per la natura que l’envolta, per la tranquil·litat i pau que si respira, per la xauxa que si viu durant la festa major, però el nostre poble sobretot és ric pel caliu que desprenem totes les persones que vivim els 365 de l’any a Sant Hilari.”  

En el seu discurs, el candidat ha reivindicat el treball realitzat fins ara i ha volgut agrair a tots els companys i companyes que dia rere dia treballen per millorar el municipi: “Vull donar les gràcies a tots els membres que han confiat en mi i que han fet possible que avui ens trobem tots aquí. Sense el seu esforç no hauria sigut possible.”

Així mateix, el candidat també s’ha mostrat agraït amb la presència de l’exconsellera Bassa: “Estic molt content de comptar amb una ponent que s’ha convertit en un referent de la política catalana i tot un símbol de resistència. Veure’t avui, aquí entre nosaltres, Dolors, m’omple d’orgull i valentia per afrontar aquest repte polític.”

El candidat republicà ha finalitzat el seu discurs enviant un missatge d’unitat i progrés: “El futur per Sant Hilari l’hem de construir junts i amb el suport dels nostres ciutadans i ciutadanes. Per això volem un projecte integrador, republicà, respectuós i obert”. “La nostra prioritat és parlar amb les entitats i amb els veïns i incloure’ls en un nou model de gestió on les persones que conformen el nostre poble siguin el nucli”, ha afegit.