Atraca a punta de ganivet a Olot per robar 50 euros i apunyala un home durant una baralla

El sospitós ha sortit en llibertat després de passar a disposició judicial

Els Mossos d'Esquadra han detingut un delinqüent que, amb pocs dies de diferència, ha ferit un home durant una baralla i ha atracat un veí a punta de ganivet per robar-li 50 euros a Olot (Garrotxa). El primer fet va passar el 22 d'agost. Cap a les vuit del matí la Policia Local va rebre l'avís per una baralla dins un pis de l'avinguda de Girona.

En la disputa, dues persones van resultar ferides, una per arma blanca i l'altra amb contusions lleus. La unitat d'investigació, que va assumir el cas, va poder identificar el sospitós que va ferir la víctima amb un tornavís i un ganivet i va emetre una ordre de detenció com a suposat autor d'un delicte de lesions. El 29 d'agost al migdia hi va haver el robatori.

Segons informen els Mossos, el lladre va assaltar la víctima al migdia quan sortia d'un bar de la carretera Tries. Va esgrimir un ganivet de grans dimensions i va colpejar a la cara a l'home per robar-li 50 euros. La víctima, que coneixia l'agressor, va poder facilitar la identitat als Mossos. Aleshores, van descobrir que era el sospitós que ha havien identificat com a autor de l'agressió de set dies abans.

Amb la recerca del suposat autor activa, els Mossos van rebre un requeriment de treballadors de l'hospital d'Olot alertant, el 13 de setembre, que hi havia un home amb un comportament molt agressiu. Quan els agents van arribar al lloc i el van identificar van descobrir que era l'home contra qui hi havia l'ordre de detenció prèvia pels delictes de robatori amb violència i lesions.

El detingut, amb antecedents per fets similars, té 36 anys, va passar a disposició judicial el 14 de setembre i va sortir en llibertat a l'espera de judici.