El Sunset de Girona presenta la temporada estable de concerts per la tardor

En destaca l'actuació de la cantant nord-americana de 93 anys, Sheila Jordan

El pròxim dissabte 1 d’octubre començarà la nova temporada estable de concerts del Sunset Jazz Club de Girona amb l’actuació estel·lar del duet format per la flautista israeliana Hadar Noiberg i el pianista gadità Chano Domínguez (Premio Nacional de Músicas Actuales 2020), presentant material del seu treball discogràfic “Paramus”, a més d’algunes estrenes.

Una vegada més, la programació s’ha elaborat primant el criteri artístic, i comptarà amb músics nacionals i internacionals de màxim nivell i de diferents generacions, des de talents joves com Lucas Delgado, a la venerable Sheila Jordan.

Per reconèixer la trajectòria d’altres figures veteranes, enguany s’ha potenciat el Cicle llegendes del Jazz, presentant artistes que per motius de salut o de restriccions en els viatges, durant la crisi de la covid no van poder actuar al Sunset. Entre ells, el saxofonista Jerry Bergonzi, o els exacompanyants de Miles Davis Rick Margitza, i Billy Hart, de vuitanta-un anys, que protagonitzarà un dels concerts més esperats dels darrers anys, amb el pianista Kevin Hays i el contrabaixista Ben Street.

Altres cicles seran l’11è Jazz & Fires i el Jazz de les escoles, que presentarà actuacions d’algunes de les principals escoles de música moderna del país, amb les quals el Sunset té convenis de col·laboració, com són el Conservatori del Liceu, el Conservatori de Girona, o l’Escola de Música StGregori.

Durant el darrer trimestre de 2022, el club també serà seu dels festivals Girando Por Salas, FlamenGi, NEU!, Artistas en Ruta, Girona Christmas Swing i L’Hora del Jazz que organitza l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, que presentarà el David Viñolas 5t el 24 de setembre a les 22 h, el qual serà el primer concert de la tardor.