Un grup de caçadors netegen un bosc a Albanyà on hi havia una plantació de marihuana

La zona tenia tendes de campanya, roba, una cuina de gas i dos coberts

L’Associació de Caçadors d’Albanyà, la Societat de Caça i Pesca de La Muga i diversos voluntaris del municipi alt empordanès van participar dissabte passat, 10 de setembre, en el desmuntatge i neteja de la infraestructura de la plantació de marihuana que els Mossos d’Esquadra van desmantellar el 17 d’agost, situada en una zona boscosa d’alta muntanya.

L’acte va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Albanyà, que es va fer càrrec de les deixalles recopilades i que les va fer arribar a l’empresa de reciclatge. A la zona hi havia les tendes de campanya dels presumptes responsables de la plantació, així com un primer cobert on s’hi va trobar una petita cuina de gas, menjar i roba estesa, i un segon cobert que feia funcions d’assecador de la marihuana.

Els presidents de les dues societats de caçadors es van mostrar molt satisfets amb l’acció de neteja que van portar a terme les dues entitats i veïns d’Albanyà, i van destacar que “els caçadors sempre procuren que la muntanya estigui neta i que sigui segura per a tots els usuaris”.