Els olotins que facin una compra de 30 euros en rebran 30 més per gastar al comerç local

La iniciativa espera generar un impacte mínim de 90.000 euros

Olot (Garrotxa) inicia avui una nova campanya de reactivació econòmica i de suport als establiments de la ciutat. Les 1.500 primeres persones d’Olot que facin una compra de 30 euros combinant dues categories del Garrotxa Approp rebran 30 euros més per gastar als establiments de la ciutat inclosos a l’aplicació.

Donada l’evolució i l’impacte de la pandèmia generada per la covid-19 i amb l’objectiu de reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de la ciutat, l’Ajuntament d’Olot posa en marxa aquesta campanya titulada "+ 30€". Amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot s’impulsa aquesta iniciativa que vol incentivar la compra en els allotjaments, restaurants, comerços, serveis i activitats de cultura i oci de la ciutat.

D’aquesta manera, amb la campanya + 30€ les persones a partir de 16 anys empadronades a Olot que facin una compra de 30 euros combinant dues categories de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 30 euros més per gastar-se als establiments de la ciutat. Un total de 1.500 persones es podran beneficiar de la campanya, que comença avui i finalitzarà el 27 de novembre de 2022.

Per acollir-s’hi cal tenir 16 anys o més, està empadronat a Olot en el moment d’inici de la campanya i ha de tenir el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp. Han de fer una despesa mínima inicial de 30 euros combinant categories diferents de l’app, és a dir, un restaurant i un comerç o una activitat cultural i un allotjament... en qualsevol establiment adherit a la plataforma Garrotxa Approp i si és dels 1.500 primers, l’aplicació li generarà una guardiola a banda amb els 30 € per gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp. Cada persona tindrà dret a un únic val regal.

Amb aquesta acció s’espera generar un impacte mínim de 90.000 euros per als establiments de la ciutat.