Cau part del sostre d'un centre cívic mentre hi jugaven uns nens

No es van produir ferits

Ensurt aquest dissabte a la tarda a Riudaura quan ha caigut una de les planxes d'acer que cobreixen el Centre Cívic del municipi. Els fets han passat mentre uns nens del poble estaven jugant a pilota.

En un moment del joc, i de manera totalment involuntària, els nens van colpejar amb la pilota una de les planxes del sostre, d'uns cinc metres quadrats i una trentena de quilos, provocant el despreniment fins a terra. La caiguda va espantar als joves que, sortosament, no van patit cap dany personal.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Bombers i els Mossos d'Esquadra, que van decidir acordonar la zona al considerar que l’estructura no es troba en bones condicions. L'alcaldessa de Riudaura, Eulàlia Massana, ha explicat a Olot Televisió que el Centre Cívic comporta molts problemes. L’equipament, obra de l'equip d'arquitectes RCR Aranda Pigem Vilalta, està tancat al públic pels problemes estructurals que té ja des de la seva inauguració, el 1996.

Des de llavors mai ha reunit les condicions per a ser utilitzat a nivell social. El passat 2008 l'Incasol va adjudicar les obres de millora de l'espai adjacent per un valor de més de 230.000 euros i, tot i així, l'equipament segueix estan inutilitzat.


 
Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.