Sant Feliu rebaixa el preu de la substitució del parquet al pavelló d'esports Carles Nadal

El projecte ha estat revisat perquè contenia diverses contradiccions

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha revisat el projecte de la substitució del parquet al pavelló d'esports Carles Nadal després d'anul·lar-ne la licitació al comprovar que contenia diverses errades i contradiccions tant pel que fa a les clàusules administratives particulars com en el plec de prescripcions tècniques, rebaixant el preu de les obres de 170.710,29 euros (IVA inclòs) a 156.528,07 (IVA inclòs) com a inversió final.

Els treballs, que tenen un període d'execució d'un mes i mig, són necessaris degut al deteriorament del parquet en diversos punts. En algunes zones s'ha obert o deformat, fet que podria comportar lesions als usuaris que hi practiquen esport. D'altra banda, el parquet ja no admet més reduccions del seu gruix impedint solucionar-ho amb un nou rebaix i es fa indispensable la seva substitució.

Amb tot, Es preveu l’extracció de la totalitat del paviment actual de fusta, format per una capa superficial de parquet de bolondo de 17 mm i dos planxes contraxapades. També s’extrauran els ancoratges i elements de fixació de les porteries i pals de voleibol per tornar-los a col·locar al nou paviment. Finalment es netejarà el terra.

Seguidament es col·locarà una làmina de polietilè, es posarà la subbase anivellada i al, damunt, el paviment de fusta de també 17 mm de gruix com l'anterior. Una vegada finalitzada la instal·lació es procedirà a repintar per marcar les pistes.