El tercer Sopar dels Miralls se celebrarà a l'Hotel Camiral del PGA Catalunya el 30 de setembre

L'objectiu és recollir fons per a la recerca biomèdica feta per l'IDIBGI

El Sopar dels Miralls ja té a punt la seva tercera edició, una nit única per recaptar fons per a la recerca biomèdica feta des de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI). Dos dels amfitrions d’aquesta vetllada solidària, el periodista Martí Gironell i la supervivent de càncer de mama Vanessa Nueda, impulsora del projecte @elcrepdemivida a Instagram, han presentat el sopar en un acte al concessionari BMW Oliva Motor de Salt.

Enguany, la vetllada se celebrarà el pròxim divendres 30 de setembre a l’Hotel Camiral del PGA Golf de Catalunya, a Caldes de Malavella (Selva). Organitzat per Desig Esdeveniments, l’esdeveniment té l’objectiu de recollir fons per a la recerca que duu a terme l’IDIBGI.

Després del parèntesi per la pandèmia, es reprèn aquest esdeveniment amb molta il·lusió. Per a l’edició d’aquest 2022 es compta amb la participació d’amfitrions com Antoni Bassas, Joaquim Bosch, Ramon Brugada, Magda Carlas, Robert Carreras, Martí Gironell, Quim Hereu, Cristina Inés Gill, Rafael Marcos-Gragera, Tomàs Molina, Francesc Novell, Vanessa Nueda, Martí Peraferrer, Pilar Rahola, Edmond Roch, Lluís Roura, Carme Ruscalleda, i Marc Timon, a l’espera de completar la participació final.

En el mateix acte de presentació, també s’ha mostrat un element que ha acompanyat cada edició: el davantal, símbol del sopar. Per gentilesa de l’empresa Aqenaika, el davantal és el detall que es dona als amfitrions, que de manera desinteressada participen d’aquest esdeveniment i que en són els principals protagonistes. Enguany, el davantal serà de color rosa en referència al càncer de mama.

Com participar-hi?

El Sopar dels Miralls està pensat perquè tothom hi pugui participar. Particulars i empreses de tot tipus poden trobar la manera d’afegir-se al compromís social que suposa el fet de recolzar la recerca biomèdica.

L’organització permet escollir l’amfitrió amb qui es vol compartir taula, i també ofereix l’oportunitat de proposar-ne de nous, en el cas que es vulgui alguna persona en concret. Les persones que no puguin assistir al sopar i igualment es vulguin sumar a la iniciativa amb la seva aportació, podran participar amb el plat “0”.

La reserva de taules es pot fer a través del web, per correu electrònic o bé per telèfon o Whatsapp (972 21 84 82 / 609312254).

Els menús es poden comprar de manera individual o col·lectiva, en el cas d’organitzacions, entitats o empreses que vulguin fer la reserva d’una taula sencera amb un amfitrió o amfitriona concret. La idea principal és que un col·lectiu i/o empresa adquireixi una taula sencera de vuit o deu comensals més la persona rellevant. En el cas que es vulgui participar a títol individual o no complementant un taula, s’haurà de fer la petició plantejant 5 opcions d’amfitrió o amfitriona. A més, també hi ha l’opció de fer una sorpresa a alguna persona propera convidant-la a participar en aquest esdeveniment únic.

Els organitzadors de l’esdeveniment conviden a la ciutadania a proposar noms propis de persones destacades que podrien afegir-se a les figures públiques que ja col·laboren amb l’acte. El preu d’una taula amb vuit comensals és de 960 euros, el d’una taula de deu comensals és de 1.200 euros, el d’un menú individual és de 120 euros i el plat “0” representa una aportació de 60 euros.