Temporada Alta ven menys entrades en el primer dia comparat amb l'any passat

S'han fet 14.414 moviments en comparació amb els 15.300 del 2021 quan hi havien restriccions covid

Temporada Alta ha venut, a data d’avui, un total de 14.414 entrades que representen un 34% de les 42.450 posades a la venda per l’edició d’enguany. L’any passat, inicialment es van posar a la venda 39.087 entrades degut a la restricció d’aforament al 70% per la covid-19 i es van vendre 15.300 localitats en l’arrencada de la venda.

La venda d’avui s’ha portat a terme sense incidències importants si bé a primera hora del matí s’ha concentrat una alta demanda. Per exemple, durant les tres primeres hores de venda, s’han venut 3.053 entrades, un 79% d’elles via web. Quan ha avançat la jornada, la venda s’ha estabilitzat.

Enguany s’ha canviat el sistema de venda amb horari intensiu presencial. S’han obert tres taquilles simultànies entre les 9h i les 14h , les del Teatre Municipal de Girona, al Teatre de Salt i a l’Auditori de Girona. Això ha permès agilitzar el servei i agilitzar les cues d’altres ocasions.

En aquests moments hi ha entrades per a totes les propostes programades a excepció del concert de Fito & fitipaldis i de l’espectacle Cosas que se olvidan fácilmente de Xavier Bobés. Per tal de poder oferir entrades de tots els espectacles de la programació, el festival ha intentat cobrir aquesta demanda el més aviat possible posant a la venda entrades per a 3 noves funcions de 3 espectacles. A la web de Temporada Alta s’ha obert un accés on es poden consultar totes les noves funcions. Les entrades per aquests espectacles ja estan a la venda.