Detingut per robar cinc bicicletes valorades en 16.000 euros a les Preses

Es trobaven a l'exterior d'un restaurant i quatre d'elles eren elèctriques

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot (Garrotxa) van detenir ahir dia 7 de setembre a les Preses un home de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte de furt. Els fets van passar ahir al migdia, quan els mossos d’aquesta comissaria van saber que s’havien sostret cinc bicicletes que estaven lligades amb un cadenat a l’exterior d’un restaurant de la població de les Preses.

Concretament els seus propietaris les havien deixat correctament lligades i estacionades, i quan van sortir de l’establiment les bicicletes ja no hi eren i el cadenat estava trencat al terra. 

Arran aquests fets es va muntar un dispositiu policial a la zona que va permetre localitzar i detenir, el sospitós poc després en un descampat de la mateixa població. Els agents van aconseguir recuperar les cinc bicicletes que el lladre havia amagat entre uns matolls. El valor de tots els vehicles ascendeix a 16.000 euros. De les cinc bicicletes, quatre són elèctriques.

El detingut, que té antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva lliberta amb càrrecs.