Figueres incorpora dos nous agents de la Guàrdia Urbana

A dia d'avui hi ha 76 efectius i l'objectiu és acabar el mandat amb 90

L'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha incorporat dos nous agents a la plantilla de la Guàrdia Urbana. Aquests s'emmarquen en l'objectiu d'ampliar la plantilla de la policia amb la voluntat de mantenir la seguretat a la ciutat. La intenció del govern és arribar fins als 90 agents i comptar amb una ràtio d'un efectiu per cada 500 habitants.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó ha destacat "Quan vam arribar al govern ens vam trobar amb un cos de Guàrdia Urbana insuficient per les necessitats de la ciutat, i per això, la prioritat de comptar amb més efectius s'ha fet palesa. Aquest govern des del primer moment ha apostat per garantir que Figueres sigui una ciutat segura, i només hi ha una manera d'aconseguir-ho; posant els recursos necessaris per comptar amb un cos de la Guàrdia Urbana per les necessitats que té una ciutat de gairebé 50.000 habitants i una població vinculada de més de 300.000 persones. Quan vam arribar la Guàrdia Urbana comptava amb 63 efectius i en tres anys l'hem ampliat a 76 agents."

Pel vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas" La nostra prioritat és posar ordre a la ciutat, i una de les maneres és dotar la ciutat dels agents necessaris. Amb aquesta promoció, ja són 13 els agents que s'han incorporat al cos de la Guàrdia Urbana des de l'inici de mandat. Acabarem l'any 2022 a l'entorn de 85 efectius. La incorporació d'agents en comissió de serveis és un complement que ens ajudarà a arribar a la xifra esperada."