Detinguts cinc traficants que havien generat alarma entre els veïns d'un barri de Lloret

Els han confiscat cocaïna, haixix i marihuana

Agents de la Guàrdia Civil de Girona, en el marc d'una investigació contra el tràfic de drogues, ha detingut avui cinc persones com a presumptes autors de delictes de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal i blanqueig de capitals.

Segons assegura el cos policial, els detinguts havien generat alarma social entre els veïns del barri del Molí, on suposadament hi traficaven. A partir d'aquí, l'Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona va obrir una investigació per les accions que es duien a terme en aquesta zona. L'operatiu també va comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Lloret de Mar.

Arran d'aquesta investigació, es van obtenir indicis clars de l'existència d'una possible organització dedicada al tràfic de drogues en aquesta zona, per la qual cosa es va sol·licitar al Jutjat l'entrada i el registre de quatre immobles per aquesta matinada.

Producte de l'actuació, els guàrdies civils han comissat un total de 10.435 euros, 19 grams de cocaïna, 735 grams d'haixix i 737 grams de cabdells de marihuana i altres objectes clau per a la investigació.

Les diligències i els detinguts han estat posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Blanes i s'ha sol·licitat la destrucció de la droga confiscada. Els agents mantenen la investigació oberta i no es descarten més detencions les properes hores.