Espai Gironès i l'Uni Girona renoven un any més el conveni de col·laboració

El centre comercial col·labora per dotzè any amb l'entitat esportiva

L’Espai Gironès i l’Uni Girona Club de Bàsquet han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori. És la dotzena temporada que el centre comercial i el club gironí col·laboren, per estrènyer llaços i ajuntar esforços.

Enguany el conveni inclou la col·laboració amb el club en la celebració de la Lliga Catalana femenina que es disputarà a Girona el 30 de setembre i 2 d’octubre, la presentació de la qual es farà al centre comercial el dijous 29 de setembre. El centre comercial a més tindrà presencia al pavelló durant l’esdeveniment.

L’acte de signatura del conveni, que s’ha dut a terme a l’Espai Gironès, ha anat a càrrec del president el president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.
Segons s’especifica en el conveni, l’Espai Gironès, a més de la Lliga Catalana femenina, estarà present durant tota la temporada en la publicitat que es fa a la pista del pavelló de Fontajau de Girona i a l’equipament del primer equip, presencia a la web així com a la comunicació institucional del club a més de disposar de packs d’entrades per sortejar entre els clients.

S’inclou la possibilitat que l’Uni Girona posi un estand al centre comercial i també que es puguin organitzar actes conjunts a l’Espai Gironès amb la participació de les jugadores del primer equip, a més d’altres accions que queden obertes per definir entre les dues parts i que s’aniran concretant durant la temporada.

“Estem molt contents de poder fer costat per 12è any al club insígnia de l’esport femení de les comarques gironines, amb qui compartim valors i visió de territori i esperem poder seguir col·laborant moltes temporades més. Aquest any a més estem especialment contents d’estendre la col·laboració a la celebració d’un esdeveniment com és la Lliga Catalana femenina de bàsquet”, destaca Pau Jordà.

Per altra banda, Cayetano Pérez s’ha mostrat "orgullós i content” que l’Espai Gironès hagi renovat de nou amb el club. “Fa molts anys que estan amb nosaltres. Ens han ajudat a fer créixer l'equip i el club fins al dia d'avui i esperem poder continuar molts més anys", indica.

L’Espai Gironès col·labora amb un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn com són el Festival Temporada Alta, el Teatre de Salt, el Festivalot, i porta a terme les campanyes solidàries de Nadal i d’altres accions similars.