Un equip de l'Oncotrail organitza una tarda de sortejos i música a Regencós per recaptar fons

Tots els diners es destinaran a l'Oncolliga de Girona

El grup de persones que conformen l'equip WeNeveRunAlone participant en l'edició de l'Oncotrail 2022 han programat pel proper dissabte 10 de setembre a Regencós (Baix Empordà) una tarda amb concerts i sortejos per tal de recaptar fons per a l'Oncolliga.

L'activitat es portarà a terme a partir de les cinc de la tarda i fins a les nou del vespre al jardins del Centre Cívic del municipi on hi participaran DJ Xami, Costa Brava DJs i Kharloss Selektah. L'equip que ha organitzat el "Tardeo solidari" necessita prop de 600 euros per completar la inscripció i poder participar en la cursa que se celebrarà la primera setmana d'octubre, però asseguren que en cas d'excedir aquesta quantitat també entregaran els diners a l'Oncolliga.

Els seus components són veïns de Palafrugell i rodalies que participen per quarta vegada a l'Oncotrail mentre que d'altres s'hi han sumat per primera vegada. Amb tot, El Gerió Digital també forma part de la solidaritat d'aquest esdeveniment esportiu i és un els patrocinadors de l'equip Trail Empordà, format per Oriol d'Armengol, Feli Cabas, Joan Riera, Iu Calvó, Irene Montblanc, Lluís Martínez, Sara Torres i Lobo Escobar.