Una empresa ha reparat 650 vehicles a la Bisbal que tenien els vidres trencats per la pedregada

Deu treballadors de la firma s'han desplaçat al municipi i atenen els desperfectes al Palau Firal de l'Empordà

Una empresa de substitució de vidres parabrisa assegura haver reparat fins ara uns 650 vehicles a la Bisbal d'Empordà, on dimarts hi va haver una pedregada considerada "històrica" pel Servei Meteorològic de Catalunya amb pedres de fins a deu centímetres.

La firma Ralarsa ha desplaçat fins al municipi una desena d'operaris que atenen els desperfectes al Palau Firal de l'Empordà. La firma assegura que ha rebut més de 2.000 trucades de veïns de la zona pels diferents canals que ha posat a disposició dels usuaris.

Alguns dels propietaris no podien ni moure el cotxe pel perill que suposava i per la nul·la visibilitat que tenien a causa del vidre trencat. Per aquest motiu, una empresa asseguradora que té un gran nombre de vehicles afectats al municipi va demanar poder utilitzar instal·lacions municipals per agilitzar la reparació d'aquests vehicles.

Ara, el consistori ha decidit fer extensiu aquesta decisió a la resta d'empreses que vulguin instal·lar-se al municipi. L'alcalde de la Bisbal d'Empordà, Enric Marquès, ha detallat que es tracta de "posar-ho fàcil" amb l'objectiu que els veïns puguin reparar el cotxe el més ràpid possible. Per això les empreses asseguradores podran canviar els cotxes dels vidres al pavelló firal fins el 9 de setembre.