Desmantellen una plantació de marihuana al garatge d’un habitatge a Lloret de Mar

Detenen un home de 33 anys pel cultiu de 555 plantes estupefaents al pis que ocupava

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació de marihuana 'indoor' a un habitatge unifamiliar de Lloret de Mar (Selva) i n’ha detingut un home de 33 anys acusat de cultiu de substàncies estupefaents.

La investigació va començar el juny, arran d’una forta olor de marihuana. L’escorcoll policial es va acabar fent el 17 d’agost i hi van descobrir 555 plantes amb tota la infraestructura de subministrament elèctric fraudulent al garatge de l’habitatge. En total s’han requisat 145 quilos de droga, amb un valor d’uns 280.000 euros al mercat negre.

L’home de 33 anys ocupava un habitatge unifamiliar de dues plantes, en què presumptament utilitzava el soterrani de la planta inferior per a les plantacions. D’aquesta manera, la marihuana es mantenia aïllada de la llum exterior per poder camuflar l’olor el màxim possible i controlar la seva alçada, que estava al voltant dels 150 centímetres cadascuna.

Per poder verificar el consum energètic fraudulent, van sol·licitar la col·laboració de l’empresa de subministrament elèctric, la qual va confirmar les sospites detallant que s’havien gastat uns 137.000 euros.